Sztárok

Egy éve nem látta nagyszüleit Csobot Adél

Csobot Adél nemrég szülővárosában, Nagykárolyban töltött néhány napot, ahol óriási öröm érte.

 Az X-Faktor felfedezettje ugyanis hosszú idő után végre újra magához ölelhette szeretteit. “Egy éve nem találkoztam a nagyszüleimmel, így talán minden eddiginél jobban vártam, hogy végre otthon legyek. Nagyon jól telt az elmúlt néhány nap, rengeteg időt töltöttem édesanyámmal, a testvéremmel, valamint az ottani barátaimmal – bicikliztünk, kirándultunk, és persze egy kis bulit is beiktattunk a programba” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő, aki azt is elmesélte, miben volt a legfőképp hasznos számára az otthon eltöltött idő.

Hatalmas boldogság érte Csobot Adélt

Kipihentem magamat, feltöltődtem, végre volt időm magammal foglalkozni. Elmerültem a gondolataimban, helyretetettem a fejemben néhány dolgot, így újult erővel vágok bele a munkába” – mondta Csobot Adél, hozzátéve: az Alföldi Róbert rendezte Az Őrült Nők Ketrece című darab miatt jött vissza ily hamar Magyarországra.

Persze arra is kíváncsi voltam, hogy – most, hogy jön a 2014-es X-Faktor – mit gondol, vajon sikerül-e fenntartani az őt övező óriási érdeklődést. “Nyilván az emberben benne van, hogy újak jönnek, akiket aztán megismernek és megszeretnek az emberek, de azt gondolom, hogyha az ember szereti azt, amit csinál, és tisztában van az értékeivel, és magabiztos, akkor nincs félnivalója. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni az új tehetségeket, de meg kell próbálni magabiztosnak maradni ebben az új helyzetben is” – mosolygott. A minap “közellenséggé” vált Adél végezetül azt is elárulta, hogy továbbra is egyedülálló lányként tengeti a mindennapjait. “Jelen pillanatban egyáltalán nem hiányzik az életemből a szerelem, nagyon jól érzem magamat egyedül, és örülök, hogy van időm azzal foglalkozni, hogy megerősítsem magamban azokat a célokat, amiket el szeretnék érni.”

Ide kattintva megnézheted, mivel múlatta az időt Csobot Adél Erdélyben:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top