Sztárok

Nyilvánosan kért bocsánatot a nőverésért Curtis

Curtis nyílt levélben kért bocsánatot rajongóitól.

A rapper ütései nem maradnak visszhang nélkül. Curtis ököllel verte meg menyasszonyát, ennek pedig az lett a következménye, hogy az Édes Élet visszalépett a vele való forgatástól, és fellépéseit is lemondják a meghívók. Hogy ez-e az oka Curtis bocsánatkérésének, vagy valóban őszintén magába nézett, azt persze nem tudjuk, mindenesetre közösségi oldalán a következő levelet tette közzé:

“Rettenetes érzés, ha egy szerelem kudarcot vall, pláne ha heves vitával zárul. Magam sem számítottam rá, hogy dulakodás lesz a vége, és hibás vagyok, hogy ebbe egyáltalán belementem.
Szégyellem magam és elnézést kérek mindazoktól, akiknek csalódást okoztam. Igen, tudom, hogy semmilyen mentségem nincs és nem is szeretnék magyarázkodni, rágalmazni, pláne gyalázkodásban szerepet vállalni. Ami történt, megtörtént, és mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia. Én viszont azt éreztem, tartozom a rajongóknak, Nektek annyival, hogy elmondom, sajnálom, ami történt és bánom, hogy ebbe a kapcsolatba belementem, holott többen figyelmeztettek rá, ne tegyem.
Tanultam belőle és bízom benne, hogy akik szeretnek, azok megbocsátanak nekem a hibámért. A történteket a magam részéről lezártnak tekintem.
Békességet kívánok mindenkinek.”

facebook.com/Curtis4ker
facebook.com/Curtis4ker

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top