Sztárok

17 celeb, aki megosztja az életét az Instagramon

Mit csináltak ezen a héten a sztárok a nagyvilágban? Szerencsénkre felpakolták szép számmal az életüket az Instagramra, így nem maradunk le semmiről.

Összegyűjtöttük 17 celeb fotóit, amiken megörökítik, milyen hatalmas dolgok történtek velük a hétköznapokban. Eláruljuk: semmilyenek. Ahogy a képeket nézegetjük, az a benyomásunk támadhat, hogy az életük pont olyan, mint bárki másé: esznek, alszanak, barátkoznak. Na jó, nem egészen olyan azért, mint egy egyszeri emberé, mert mi viszonylag ritkán nyújtogatjuk a nyelvünket a köldökünkig, mint Miley Cyrus, és olyan gúnyát sem húznánk sosem magunkra, mint mondjuk Lady Gaga. De Beyonce és Reese Witherspoon helyében például épp most boldogan lennénk.

Mégis örülünk annak, hogy megosztják a nagyközönséggel az apró mozzanatokat, mert így működünk, ezért nézünk valóságshow-t és olvasunk pletykalapot: közelebb érezzük magunkhoz kicsit ezt az elérhetetlen világot.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top