Sztárok

Saját kerülete sem kér a nőverő Curtisből

Bár az eredeti tervek szerint fellépett volna az idei Újpesti Városnapokon, ám a szervezők, de maga Curtis is úgy gondolta, nincs helye a rendezvényen – tudta meg a Bors.

Múlt héten közösségi oldalán tette közzé azt a fotót a rapper egykori menyasszonya, amely azután készült, hogy Curtis csúnyán helybenhagyta. A történtek miatt a TV2 – eredeti terveivel ellentétben – visszalépett attól, hogy szerepeltesse a brutális rappert az Édes Életben. Többen el is fordultak tőle, például a miskolci rajongók, de már saját kerülete, Újpest sem kér belőle. Az egyik ellenzéki párt arra szólította fel az újpesti önkormányzatot és polgármestert, hogy Curtis ne állhasson színpadra a negyedik kerület születésnapi rendezvényén – tudta meg a Bors.

Saját kerülete sem kér a bántalmazó Curtisből

“A Curtis által elkövetett brutális bántalmazás oly mértékben vállalhatatlan, hogy egy ilyen fellépőnek nincs keresnivalója újpesti önkormányzati rendezvényeken!” – állt az MSZP közleményében, amivel Nagy István a kerület alpolgármestere is egyetértett, ő is közleményben reagált. “A programot hónapokkal ezelőtt állították össze a szervezők, a plakátok, szórólapok is hetekkel ezelőtt elkészültek. Azonban Curtisről két napja felröppent hírek miatt nem történt meg a szerződés aláírása. Így a rapper nem lép föl az Újpesti Városnapok idei rendezvényén” – közölte. A lap önkormányzathoz közeli forrásától azt is megtudta, maga a zenész is ezt tartotta a helyes döntésnek, mondván nem szeretne politikai játszmák eszköze lenni, másrészt jobban szereti Újpestet annál, semhogy fellépésével bárkit is megbántson.

Vannak, akik kiállnak mellette

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Majka, aki épp külföldön nyaral családjával, néhány nappal az eset után közösségi oldalán írta le véleményét a történtekről. Eszerint elítélendő barátja tette, de kiáll barátja mellett. “Tudom, kicsit furcsának tűnik a média világában, de a mi kapcsolatunk nem érdekkapcsolat, hanem barátság! A barátok pedig akkor is segítenek egymásnak, mikor baj van. Curtis a legtehetségesebb fickó, akivel együtt dolgoztam az elmúlt 12évben, egy forróvérű de tiszta szívű fiú! Amit tett elítélendő, és nem helyes, de én, aki Bettivel való kapcsolatát másfél éve ismerem, egész más szemszögből látom ezt az esetet” – írta Majka.

Azonban nemcsak ő, hanem Berki Krisztiánnal közös barátja, Dynamic is védelmébe vette a brutális zenészt. “Nem érdekel ki, mit beszél vagy írogat! Ő a barátom és mindig az is marad! És ehhez a véleményemhez bármikor, bárhol és bárki előtt adom az arcomat is, még akkor is… Mert ettől is vagyok barát” – fejtette ki nézeteit közösségi oldalán barátja.

Fotó: Dynamic Facebook oldala
Fotó: Dynamic Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top