Sztárok

Énektanár képzi Tornóczky Anita hangját

Már nemcsak zenekedvelőként, hanem szakmai szemmel is figyeli a Sziget Fesztivál fellépőit Tornóczky Anita – írja a Bors.

Néhány hónapnyi mosolyszünet után békült ki férjével Tornóczky Anita, kéz a kézben érkeztek a Sziget Fesztiválra. “Minden évben rendszeresen kijárunk a barátaimmal és a párommal a Hajógyári-szigetre, ahol számtalan koncertet megnézünk, bulizunk és beszélgetünk. Egész héten minden este itt vagyunk” –  kezdte Anita a Bors munkatársának.

Anita maga is énektanárral képezteti a hangját, ám egyelőre nem álmodozik énekesi karrierről. “Túlzás lenne azt állítani, hogy tanárnő, hiszen néhány évvel fiatalabb nálam, de rendkívül profi, és nagyon következetesen át tudja adni a tudását. Nagy terveket nem dédelgetek a zenéléssel kapcsolatban, kizárólag a magam szórakoztatására csinálom” – mondta a tévés, aki nemrégiben gerincsérv gyanújával feküdt kórházban.

Énektanár képzi Tornóczky Anita hangját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top