Sztárok

Napi hiánypótló: férfivá változott Kelemen Anna

Ha valakiről, akkor Kelemen Annáról aztán tényleg mindent tud az ember lánya, fia – kis híján még azt is, milyen színű bugyit hord.

Bugyit?! Alsónadrágot, akarom mondani. Nem, nem gurult el a gyógyszerem, Kelemen Anna újabban férfiként öltözködik, s úgy is viselkedik. Az Édes Élet című tévéműsor (igen, ebből rúgták ki Gáspár Győzőt) egyik szereplője – számunkra érthetetlen indíttatásból – fiúnak öltözött, és viselkedési leckéket vett a barátaitól. Gyorsan idézném a két kedvenc mondatomat Kelemen kisasszonytól:

1. “A leginkább férfias gesztus az ikrek megigazítása.”

2. “Ne nevettessetek, mert az nem annyira férfias!”

Kivetkőzött magából Kelemen Anna

Hát nem tudom, én nehezen viselném, ha a barátom minden alkalommal, amikor találkozunk, bárgyú tekintettel nézne rám, és semmin sem nevetne, mondván “az nem férfias”. Ízlések és pofonok. Anna barátai is kellőképpen felkészülten érkeztek a “Hogyan viselkedj férfiasan?” órára, az alábbi kis dialógus – amit változtatás nélkül teszek közzé – ezt tökéletesen példázza:

Anna: “Na, de honnan jöttem? Tárgyalásról?

Barát1: “Nem, nem, nem, nem, mondjuk, jöttél nem tudom, izé valahonnan Hortobágyról, vagy nemtom.”

Kivetkőzött magából Kelemen Anna

Ha valaki kíváncsi a folytatásra, itt megnézheti:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top