Sztárok

Mégsem szerepelhet az Édes Életben a nőverő rappert, Curtist

Milliókat bukhat Majka zenésztársa, Curtis, aki annyira megverte menyasszonyát, hogy a lány kórházba került – írja a Bors.

Mindenkit megdöbbentett, amikor pár nappal ezelőtt arról cikkeztek a lapok, hogy a slágergyáros rapper bántalmazta menyasszonyát, aki gondolkodás nélkül a nyilvánossághoz fordult, bízva abban, hogy ezzel segíthet más nőkön. A lány a kórházi ágyról, hatalmas monoklikkal a szeme alatt üzent. Attila ököllel ütötte a fejemet. Tudtam, hogy többször is megcsalt, ami nagyon fájt nekem, de annyira szerettem, hogy elnéztem neki ezeket a félrelépéseket. (…) Nem ez volt az első eset, korábban kétszer is kaptam tőle pofont” – nyilatkozta akkor a Blikknek. Curtis Instagram oldalán elismerte tettét, később azonban eltávolította a bejegyzést. Majka állandó duettpartnere azonban jócskán megfizethet a történtekért.

Kidobta a TV2 a nőverő rappert, Curtist

A Bors ugyanis megtudta, éppen azelőtt, hogy megverte volna egykori menyasszonyát, szinte már megállapodott a TV2-vel, hogy hamarosan főszereplőként tűnik fel az Édes Életben. “Korábban valóban folytak tárgyalások a szereplésével kapcsolatban, a napvilágot látott hírek miatt azonban ezek lezárultak. Mellékszereplőként két adásban láthatják a nézők, de ezek felvétele az eset előtt történt. Önálló szereplőként azonban, illetve a továbbiakban mellékszereplőként sem lesz a műsorban” –  közölte a lappal Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Ezenkívül a miskolci rajongók is üzentek: “Miskolcra nem fog jönni, ki van tiltva a városból.” Hogy a Majka-Curtis páros másik tagja mit gondol a történtekről, egyelőre kérdéses, Majka ugyanis éppen szabadságát tölti a családjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top