TV-sztárok

Szívtiprókkal erősít az RTL Klub – fotók

Új tehetségkutató műsorral jelentkezik hamarosan az RTL Klub - nem, nem a 2014-es X-Faktorra gondolunk.

Nem bizony, hanem a Konyhafőnök elnevezésű műsorra, melyben hobbiszakácsok mutathatják meg, mire képesek. Véleményem szerint teljesen jó az alapötlet, én külön örülök annak, hogy hétköznap esténként – vélhetően főműsoridőben – nemcsak valóságshow-hősöket nézhetünk majd, hanem kiemelkedően jó főzőtudománnyal rendelkező embereket is. A csatorna azt ígéri, hogy a konyhafőnök cseppet sem lesz szokványos főzőműsor – ezt mi is őszintén reméljük. A verseny egyébként háromfordulós, először egy elődöntőn, majd középdöntőn, végül pedig a döntőn kell brillírozni annak, aki szeretné elnyerni A konyhafőnök címet. A versenyzők teljesítményét egy háromfős, a gasztronómia különböző területeiről érkező zsűri értékeli majd: Vajda Pierre, Bernáth József és Fördős Zé.

Vajda Pierre, Bernáth József, Fördős Zé (b-j)
Vajda Pierre, Bernáth József, Fördős Zé (b-j)

A zsűri tagjairól röviden összefoglalva annyit kell/érdemes tudni, hogy mindnyájan vérprofik, a legapróbb részletekre is odafigyelnek, és nem rejtik véka alá a véleményüket. A mi személyes kedvencünk egyébként Fördős Zé, aki nemcsak laza, vicces, de szemtelenül jóképű is.

Fördős Zé
Fördős Zé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top