Sztárok

Negyedszer is férjhez megy Gregor Bernadett

Titkos helyszínen, alig néhány tucat ember előtt tervezi kimondani a boldogító igent Gregor Bernadett és Szarvas Attila.

Szombaton szűk családi körben, egy kastélyszálló különtermében negyedszerre megy férjhez Gregor Bernadett – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint a menyasszony nem fehérben áll majd az oltár elé, és a nagy csinnadratta helyett csak néhány tucatnyi embert hívtak meg szerelmük megpecsételésének ünnepére.

A pár barátai szerint ez a házasság valóban egy életre szól majd. “Berni érzelmes ösztönlény, aki vállalja, ha hibázik. Nem áltatta magát és a volt férjeit sem, s bár sok tépelődés árán, de volt mersze kilépni a boldogtalanná vált kapcsolataiból, ami neki sem volt könnyű. Végre azt érzem, hogy rengeteg viszontagság után megtalálta azt, akivel idős korukban is úgy szeretik, fogják majd egymás kezét, mint most” – árulta el a lapnak a színésznő egyik ismerőse. A Blikk természetesen megkereste Gregort, aki megdöbbent, hogy kiszivárgott a titkos ceremónia időpontja, de nem szeretett volna nyilatkozni.

Negyedszer is férjhez megy Gregor Bernadett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top