Sztárok

Berki Krisztián ősztől saját műsort kap

Ősztől a TV2 tematikus női csatornáján, a FEM3-on tűnik fel Berki Krisztián – tudta meg a Bors.

Berki Krisztiánból sosem elég – legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 így gondolja. Az Édes Élet herevasalt sztárja ugyanis – a Bors értesülései szerint – hónapokon belül műsorvezetőként is bemutatkozhat a FEM3 csatornán induló délelőtti magazinműsorban. Berki, másik három kollégájával heti váltásban vezeti majd a műsort, a lap információi szerint a szájhős párja a műsorvezetésben tapasztalt Czippán Anett lesz.

“Nagyon örülök, hogy a TV2 több fronton is gondolkodik bennem, vagyis az Édes Élet című műsor mellett más feladatokat is rám bíznának. Valószínű ősztől műsort vezetek, de erről többet egyelőre nem mondhatok” – nyilatkozta szűkszavúan Berki, aki adásonként állítólag háromszázezret tehet majd zsebre. Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője elismerte, hogy ősztől meglepetéssel szolgálnak majd a nézőiknek, ám konkrétumokat egyelőre nem szeretett volna elárulni.

Az Édes Élet mellett ősztől százezrekért vezet műsort Berki Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top