Sztárok

Összejött Istenes Bence és Tóth Gabi

Egymásba gabalyodott Istenes Bence és Tóth Gabi – írja a Blikk.

A lap információi szerint az énekesnőn és a műsorvezetőn már több héttel ezelőtt – az X-Faktor felvételén – is jól látszott, hogy nem közömbösek egymás iránt. Tóth Gabi és Istenes Bence rendszeresen együtt buliznak, legutóbb hétfőn látták őket egy felkapott budapesti szórakozóhelyen, ahol állítólag folyamatosan ölelgették és puszilgatták egymást.

“Gabi folyamatosan Bence nyakában lógott, akin szintén látszott, hogy élvezi az énekesnő társaságát. Körülbelül hajnali kettő körül értek le a klubba, és két órát töltöttek ott. Mindvégig sugdolóztak, évődtek, enyelegtek, csókolóztak, ahogyan ez a friss pároknál természetes” – nyilatkozta a lapnak egy ott bulizó, akinek szavait többen is megerősítették. A Blikk az érintetteket is megkereste az értesüléseikkel kapcsolatban: Istenes Bence szűkszavúan annyit mondott, hogy nem szeretne nyilatkozni, Tóth Gabi pedig az RTL Klub Sajtóosztályán keresztül üzente meg, hogy – Bencéhez hasonlóan – ő is inkább a hallgatást választja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top