Sztárok

Könnyek között ünnepelt Dukai Regina

Dukai Regina és Fluor Tomi is augusztus 5-én ünnepelte a születésnapját: a modell 31, a rapper pedig 27 éves lett kedden.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden eddiginél különlegesebb volt az idei augusztus ötödike Dukai Regina számára. A sokat kritizált glammodellt – a családja és a barátai mellett – rajongói is felköszöntötték, egyes cégektől pedig irigylésre méltó ajándékokat kapott.

Még nem mindenkitől kaptam meg az ajándékom, a párom (Feczesin Róbert focista – a szerk.) azt mondta, hogy később érkezik a meglepetésem. A nap egyik legmeghatóbb pillanatát egyértelműen két nagyon jó barátnőmnek, Timinek és Kiwinek köszönhetem, akiktől egy belépőt kaptam a franciaországi Disneylandbe. Amikor megláttam a jegyet, nagyon elérzékenyültem, el is sírtam magam – tudod, gyermekkorom óta rajongok a mesékért, és nagy álmom volt, hogy egyszer eljussak Disneylandbe, azonban egészen idáig nem találtam olyan embert, aki velem tartott volna az útra” – mesélte Regina, hozzátéve: az utazásuk időpontja egyelőre még kérdéses, az azonban biztos, hogy Disneyland mellett Párizst és Versailles-t is felfedezik majd két barátnőjével.

“Érdekes, mert gyermekként valahogy sohasem (vagy csak nehezen) tudtam kimutatni az örömömet, most viszont – amint megláttam a belépőt – kitört belőlem a sírás. Ez egy nagy beteljesülés, és boldog vagyok, hogy két olyan emberrel élhetem majd át ezt az élményt, akik – hozzám hasonlóan – megőrülnek a Disney-mesékért és azok szereplőiért.”

Fluor reggelig ünnepelt

S míg Dukai Regina visszafogottan szórakozott, addig Fluor Tomi egy óriási bulival ünnepelte meg, hogy ismét egy évvel öregebb lett.

Fotó: Temesi Ádám
Fotó: Temesi Ádám

“Kedd este előadóként vettem részt az A38 hajón, óriási buli volt, szétkaptuk a helyet a zenésztársaimmal. Az eseményen persze ott voltak a barátaim is, reggelig ünnepeltünk. Kaptam tortát, feles poharas rulettet (amit nyilván hasznosítok majd!), valamint egy lufit, amelyen a harmincas szám szerepelt – biztos azt gondolták, jó poén, ha még öregítenek rajtam vagy három évet. Viszonylag hamar túltettem magam a dolgon, a következő másodpercben már a héliumot szívtam, aztán nyomtuk tovább a bulit” – nyilatkozta lapunknak a rapper, aki nemrég összeállt egyik zenészbarátjával, Diazzal, és megalapították a Wellhello nevet viselő formációt.

Nemrég elkészült az első dalunk, a Rakpart, hamarosan kijön a klip is, emellett még két klipet tervezünk az elkövetkezendő hónapokra. Ez a Wellhello éve lesz, óriási szerelem számomra ez az ügy, olyan szerelem, amely egyre csak mélyül” – zárt Tomi, akinek a teendői mellett pihenésre is jut majd ideje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top