Sztárok

Az egész ország gyászolja Bajor Imrét

Nem az agydaganat végzett Bajor Imrével – adta hírül a Bors.

A lap információi szerint az ismert és elismert színész agydaganata valóban zsugorodni kezdett a kezeléseknek köszönhetően, a halálát végül nem is ez, hanem egyéb szervi bajok okozták. A Bors megkereste Eszményi Viktóriát és Heilig Gábort, akik rendszeresen látogatták a Kicsihuszárt.

Nagyon jó barátot veszítettünk el. Iminek jobb már, hogy magához szólította őt az Úr. Mi viszont egy értéket veszítettünk el. Ildi (Bajor Imre özvegye – a szerk.) pedig egy csodálatra méltó személyiség” – nyilatkozta a lapnak Eszményi Viktória. A Blikk pedig úgy tudja, hogy a népszerű humorista a veszprémi kórházban hajtotta fejét örök nyugalomra. “Bajort pár napja vitték be a veszprémi klinikára, mert víz volt a tüdejében, és egyre rosszabbra fordult az állapota” – nyilatkozta a színész kezelését hónapokig segítő dr. Vargha Zoltán. A szakember Bajor Imre özvegyétől, Ildikótól úgy értesült, hogy Imre végül szívelégtelenségben hunyt el szerda hajnalban. A lap a gyászoló Ildikót is megkereste, aki – abszolút érthető módon – nem tudott, s nem is akart beszélni élete legnagyobb fájdalmáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top