Sztárok

Nagyot csalódott Szikora Róbert Patocska Olivér távozása miatt

A minap mi is beszámoltunk arról, hogy az X-Faktorban feltűnt ByTheWay egyik tagja, Patocska Olivér távozik a csapatból. Egykori mentorát megdöbbentette a fiú döntése.

Nemcsak őt, de a tinédzser rajongókat is rosszul érintette, mondhatni sokkolta Olivér távozásának híre. Szikora Róbert a Nők Lapja Café megkeresésére elárulta, milyen gondolatok cikáztak a fejében, amikor tudomást szerzett Olivér távozásáról. “Éppen egy fellépésre indultunk, amikor útközben az autóban, Natália, a menedzserem elmesélte, hogy mi történt. Nagyon megdöbbentett a hír és csalódottnak éreztem magamat” – mondta az ismert és elismert zenész, aki mind a műsor alatt, mind pedig azt követően mindenben támogatta és segítette egykori mentoráltjait.

Az X-Faktor mentora azt is elmesélte, milyen tippekkel látta el a most már háromtagú ByTheWayt. “Olivérrel nem beszéltem, a zenekar többi tagját természetesen elláttam jó tanácsokkal, mivel kikérték a véleményemet. Minden zenekar életében vannak krízishelyzetek, náluk ez most állt elő. Úgy gondolom, hogy minden ilyenből az embernek megerősödve kell kijönnie, mindig talpra kell állnia. Amikor kiléptem a Hungáriából, vagy amikor az eredeti R-GO felbomlott, azok is ilyen szituációk voltak, mégis győztesként kerültem ki mindegyik helyzetből. Erre szokták mondani: minden, ami nem pusztít el, az megerősít” – magyarázta a folyamatosan megújuló előadó.

Szikora minden helyzetben kiállt a ByTheWay tagjai mellett
Szikora minden helyzetben kiállt a ByTheWay tagjai mellett

Időközben a zenekar közösségi oldalát elárasztották a kommentek, sok rajongó úgy véli, hogy Patocska Olivér elárulta, és csúnyán cserbenhagyta őket, a “wayereket”. Megkerestük magát az érintetett is, aki későbbre ígért tájékoztatást a történtekkel kapcsolatban.

UPDATE: Patocska Olivér lapunkon keresztül üzent a rajongóknak. “Azt gondolják, hogy feladtam valamit, pedig valójában nem erről van szó. Lemondtam a sikerről azért, hogy küzdhessek az álmomért – az álmomért, amit azt hittem, hogy együtt érünk majd el a csapattal, de be kellett látnom, hogy ez az én álmom, nem az övék, és nem kényszeríthettem rájuk az akaratomat” – magyarázta Olivér, aki továbbra is aktív kapcsolatot kíván ápolni a közönséggel.

Tudom, hogy nem a ByTheWay miatt, hanem a személyiségemnek köszönhetően kedveltek meg az emberek, azért, mert láttak bennem valamit. Bár sokan kritizálnak, be fogom bizonyítani, hogy bárkiből lehet akárki, csak küzdeni kell érte – remélem, hogy motivációt nyernek a példámbólA szingli énekes végezetül egy meglepő kijelentést is tett: “bár nem akarok visszatáncolni – el tudom képzelni, hogy egy nap még együtt is színpadra állunk a srácokkal. Most azonban azt kell mondanom, hogy ez a történet lezárult számomra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top