Sztárok

Nincs több titok: ők a Sztárban Sztár férfi szereplői

Ősszel kezdődik a Sztárban Sztár második évada – az pedig, hogy kik lesznek a férfi sztár átalakulók, nem titok többé.

Az ország egyik legkedveltebb és legkreatívabb énekes vetélkedőjének második évadára már csak néhány hetet kell várni.  “A show, amiben senki nem az, akinek látszik”  szól a szlogen, és tényleg: ez talán az egyetlen olyan show, ahol a hazai énekesek és énekesnők teljesen új oldalukról mutatkozhatnak be. A versenyzők kilétét egészen idáig titok övezte, bár a műsor közösségi oldalára felkerült két fotó, amelyen a második széria versenyzői láthatók fantomképeken. A képeket látva persze mi is rögtön elkezdtünk tippelgetni, s úgy tűnik, bejöttek a számításaink. A Facebookra a minap egy újabb kép került fel, amelyen a férfi énekesek már nem teljesen “fantomként” láthatók.

Erről beszélünk:

Nincs több titok: ők a Sztárban Sztár szereplői

Így szerintünk már egyáltalán nem kérdés, kiket láthatunk majd szeptember 7-től. A névsor (balról jobbra): Kökény Attila, az egykori The Voice-nyertes Pál Dénes, Hevesi Tamás, a TV2-höz igazolt Vastag Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor. A hölgyversenyzőkről sajnos még nem látott napvilágot hasonló kép, de biztosak vagyunk benne, hogy néhány nap, és az ő kilétükről is lehull a lepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top