Sztárok

Ötödik gyermekének adott életet Katie Price – fotó

Fordulatokkal teli élete van Katie Price-nak, vagy ahogyan sokan ismerték, Jordannek. Épphogy megházasodott, már válik is, de kislányuk érkezése talán újra összehozza a párt.

A megélhetési celebek nagyasszonya Katie Price, aki még akkor is címlapokra kerül, amikor – kivételesen – épp nem akarna. Hetekig attól volt hangos a világsajtó, hogy jóformán hozzá sem ment még harmadik férjéhez, de máris válnak, kiderült ugyanis, hogy Kieran Hayler Katie legjobb barátnőjével és egyben tanújával csalta meg az egykori modellt. A várandós Price persze azonnal kiadta pasija útját, ezzel pedig belépett a lassan háromszorosan elváltak klubjába, mindezt mindössze 36 évesen.

Megnézem
Összes kép (1)

Kislányuk születése azonban talán rendezi a viszonyokat. Peter André egykori neje, akinek eddig három férfitől négy gyermeke született (Harvey 12 éves, Junior 9, Princess 7, Jett pedig 1 éves), ugyanis Twitter-oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint, idő előtt ugyan, de augusztus 4-én világra jött a kislánya, így már ötszörös anyuka. “Apuci kicsi lánya” – írta a fotó mellé, amin férje ujját szorongatja az újszülött csöppség.

Ötödik gyermekének adott életet Katie Price - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top