Sztárok

Már csak 23 napot kell aludnia annak, aki élőben akarja látni David Hasselhoffot

Augusztus 29-én a Hungaroringen fesztiválozik a legendás és utánozhatatlan David Hasselhoff, aki a nyolcvanas–kilencvenes évek slágergyárosait is magával hozza. Izgi!

David Hasselhoff háromnapos autós roadshow keretein belül a Celebrate The 80s & 90s with the Hoff nevű minifesztivállal járja be Európát. Az augusztus végi fergetegpartin a valaha volt legnagyobb retroslágerek is felcsendülnek majd, hála a korszak legnagyobbjainak: a házigazda Mitch Buchannan mellett Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited és a Venga Boys is a színpadra lép, sőt Kitt sem porosodik majd a garázsban.

Fotó: Redlemon
Fotó: Redlemon

A 4 órás show-n az örökzöld dalokon kívül videók, lézereffektek és látványos pirotechnika varázsolják el a nézőket. “Alig várom a Celebrate The 80s & 90s with the Hoff koncertet az Accelereation 2014 rendezvényen, a Hungaroringen – igazi időutazás lesz ez számomra. Az előadók és a verseny is nagyon izgalmasnak ígérkezik, remek hétvégét garantálok minden családnak, aki kilátogat majd Mogyoródra” – mondta a legendás Knight Rider.

Fotó: Redlemon
Fotó: Redlemon

De nemcsak a zene, az autózás szerelmeseinek igényeit is igyekszenek kielégíteni a szervezők: az Acceleration három kategória izgalmas autóversenyeit is magába foglalja: FA1, MW-V6 Pickup Series és Legend Super Cup. A hétfutamos széria utolsó előtti állomásán a Hungaroringen méri össze erejét a nemzetközi mezőny.

A jegyárakról az esemény honlapján tudsz tájékozódni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top