Sztárok

Kitálalt VV Charlotte – videó

VV Alexa és VV Charlotte csúnyán összevesztek: előbbi már elmondta nekünk a saját verzióját, most pedig VV Charlotte is úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Én egyáltalán nem haragszom rá, ő veszett össze velem. Valójában az történt, hogy – miután elkészítettük a Médiabomba című dalt – volt egy összezörrenésünk, nem egyeztek a nézeteink. Én egy jó poénnak, egy jó fricskának fogtam fel ezt az egészet, ő viszont halálosan komolyan vette. Megvan az oka, hogy miért döntöttem úgy, hogy nem adom a nevemet ehhez a produkcióhoz, de erről nem szeretnék többet mondani” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Charlotte.

Mi egyébként úgy tudjuk, hogy a cicaharc kiváltó oka az volt, hogy a Médiabomba című szám alapja nem a sajátjuk volt, hanem mástól tulajdonították el – ezt Charlotte sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Az egykori villalakó azt is elmesélte, hogy sem egykori szívszerelmével, VV Simonnal, sem pedig mással nem tartja a kapcsolatot a korábbi versenytársai közül.

“Én folyamatosan építem a jövőmet, eladóként dolgozom egy ruhaüzletben, mellette a zenei karrieremre is nagy hangsúlyt fektetek, járok fellépni, viszont azt látom, hogy a többiek nem csinálnak semmit. Szerintem nem szabad arra várni, hogy minden az ölünkbe hulljon, dolgozni kell azért, hogy sikeresek legyünk” – emelkedett coelhói magasságokba Charlotte, akit – legnagyobb bánatára – a szerelem is elkerül. Azt mondja, csak a munkájának él, és reméli, hogy hamarosan színésznőként is sikerül majd érvényesülnie.

“A számításaim sajnos nem jöttek be, nem kerestek meg a Barátok köztből, de nem adom fel – bízom benne, hogy idővel sikerül megcsípnem egy sorozatszerepet.” Hát, ha lenne olyan tantárgy, hogy “pozitív világszemléletek”, Charlotte szerintem akár még előadóként is részt vehetne az órákon. Végezetül azt is megtudtam, hogy ha a színészszakmában még nem is, más területen sikerült megtalálnia a számításait. “Elvégeztem egy fitneszedzői tanfolyamot, ha minden jól alakul, hamarosan oktatni fogok.”

A VV6 párocskája bugyitervezésre adta a fejét, így már nemcsak magánéletükben, de az üzleti ügyekben is közösködnek. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top