Sztárok

Meglepő dologra bukkantunk Ördög Nórával kapcsolatban – fotó

Ördög Nóra – minden kétséget kizáróan – igazán sokoldalú személyiség, aki a műsorvezetés mellett szívesen adja az arcát ilyen-olyan jellegű projektekhez.

Az egyik áruházlánc boltjaiban sétálgatva az ember gyakorta összefut Ördög Nórával – na, nem személyesen vele, hanem a kartonból készített másolatával. Eddig leginkább csak a zöldség- vagy textilosztályon “találkoztam” a TV2-höz átigazoló műsorvezetővel, a minap azonban már a DVD-osztályon való bóklászásom közben is ő mosolygott rám legnagyobb meglepetésemre.

A második gyermekével várandós műsorvezető ugyanis betört a “filmiparba”, és – Kovács Gyöngyivel közösen – egy kismamajógás oktatólemezt dobott piacra. Forgattam jobbra-balra a DVD-t, de az nem derült ki számomra, hogy pontosan mikor került forgalomba – könnyen lehet, hogy már jó néhány hónapja megvásárolható a kiadvány, mindenesetre egy biztos: az, hogy Ördög Nóra a nagy nyilvánosság előtt tornázik, számomra teljesen új információ volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Gerard Depardieu a magyar konyha rabja lett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top