Sztárok

Óriási változás Dukai Regina életében

Dukai Reginának nem kell többet nélkülöznie szerelmét, Feczesin Róbertet.

 A Videoton FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 11-szeres válogatott Feczesin Róbert – adta hírül az MTI, ez pedig azt jelenti, hogy Dukai Reginát és szerelmét végre nem fogja több ezer kilométer elválasztani egymástól. A pár évek óta kapcsolatban él, Feczesin 2007-ben igazolt az olasz Bresciához, ahol öt évet töltött el a csapat oszlopos tagjaként.

Óriási változás Dukai Regina életében

A hír egyébként meglepett minket, hiszen nemrég – egy futballal kapcsolatos rendezvényen – találkoztunk Reginával, a modell azonban nem említette, hogy milyen változás áll be hamarosan az életükben. Mint megtudtam: akkor még nem közölhette a nagy nyilvánossággal a hírt. “Amikor Robinak szerződést ajánlott a Videoton, természetesen kikérte a véleményemet, én azonban nem szerettem volna őt befolyásolni, azt akartam, hogy egyedül hozza meg a döntését. Persze elmondtam, hogy örülnék annak, ha hazajönne, de csak ő tudhatja, hogy a karrierje szempontjából mi a jó számára. Hiányzott neki a család, a barátok és én, ezért úgy határozott, hogy hazaköltözik” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Dukai Regina, akit épp a legújabb kollekciójának fotózása közben értem utol telefonon. A modell végezetül elárulta, hogy párjával a továbbiakban is távkapcsolatban fognak élni, Robinak ugyanis Székesfehérváron lesz a “székhelye”, de nyilván nem mindegy, hogy több ezer vagy csak néhány tíz kilométert kell utazniuk azért, hogy láthassák egymást.

Galériánkban nyaraló párt találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top