Sztárok

Újabb dráma! Elmarad Berki Krisztiánék tervezett esküvője

Pamela dühösen és csalódottan hagyta faképnél Berki Krisztiánt.

Újra. Mert egyszer már elsétált az oltártól Hódi Pamela, aki akkor egy tetoválás miatt nem mondott igent a meglepetés-esküvőn. Az Édes Élet sztárjai lányuk születésével azóta igazi családdá váltak, Pamela pedig egy általa sütött süteménnyel mondott igent Berkinek a második lánykérésre. Az esküvő szervezésébe is belevetették magukat, ám az most mégis elmarad. Ugyanis amíg Pamela két hetes pihenőt kapott, párja nem haladt az előkészületekkel. Hogy kompenzálja a rossz hírt, a Balatont átúszó híresség ajándékokkal halmozta el gyermeke anyját, ám ez sem segített.

“Engem arra tanított az élet, hogy ne szeressek mást csak téged” – olvasta fel hatalmas mosollyal Pamela az óriás muffinba rejtett szerelmes üzenetet, majd jött a fekete leves. “Ez azért van, mert… hogy is mondjam… Ezt tényleg vedd komolyan, szeretném, ha az új lakásban a mágnesfalon ez kint lenne. Az a baj, hogy… soha nem vagyok zavarban. Nem vagy terhes? Mit szeretnél, mi a legfőbb vágyad? Hogy mindig őszinte legyek hozzád? Jó, nézz rám! Nem tudjuk megcsinálni az esküvőt augusztus harmadikán. Nem lesz esküvőnk augusztus harmadikán” – bökte ki végül nagy nehezen Berki, akit ezek után csúnyán faképnél hagyott Pamela.

Hargitai Bea kezét néhány hónapja kérte meg amerikai párja, a menyegzőre pedig már az ősszel sor kerül. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top