Sztárok

Ide zarándokolt Szabó Zsófi – galéria

Néhány napja indult el Norvégiába Szabó Zsófi, ahova 34 óra út után sikeresen megérkezett. A színésznő, amikor csak lehet, tudatja rajongóival, épp merre jár.

Testi-lelki feltöltődésre vágyott Szabó Zsófi, aki nem aprózta el, és egészen Norvégiáig buszozott, hogy megtalálja belső békéjét. A Jóban Rosszban színésznője az édesapja halála után közösségi oldalán indított mozgalmáról a skandináv országban sem feledkezik meg. “Csodálatos helyeken járok, egy valamit nem felejtve: Kopp-kopp” – írta rajongói oldalán, s mellékelt egy fotót, amelyen egy gyönyörű vízesés mellett üldögél.

Fotó: Szabó Zsófi rajongói oldala
Fotó: Szabó Zsófi rajongói oldala

Rajongói is nagy örömmel fogadják a fotós bejelentkezéseket, és néhányan közülük, akik már jártak az északi országban, tanácsot is adnak, merre látogasson el a színésznő. Zsófi, aki indulás előtt még eleget tett egy fontos felkérésnek, egy hátizsákkal vágott neki a nagy útnak, és úgy tűnik, már pár nap elég volt, hogy elkezdjen feltöltődni.

Megnézem
Összes kép (1)

Muri Enikő kivirult új kapcsolatában. Szerelme miatt még volt párjával is szakított. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top