Sztárok

Orlando Bloom megtette, amit titkon mindenki szeretne: lecsapta Justin Biebert – videó

Miranda Kerr miatt ugrott egymásnak Bloom és Bieber.

Történt ugyanis, hogy még 2012-ben Kerr és a magát nyugdíjba vonultató Bieber állítólag összemelegedtek egy Victoria’s Secret partin. Hiába, imádja a márka angyalait. Azt azért zárójelben megjegyezném, hogy Justin Bieber két éve még csak 17 éves volt és még ennél is kölyökképűbb. Na, meg egyébként is! Mindenesetre állítólag ez is közrejátszott Orlando Bloom és egykori felesége tavalyi szakításában – írja a US Weekly.

A 37 éves Bloom – aki azóta összekavart a fiú 22 éves (!) exével, Selena Gomezzel néhány hete – és Bieber azóta nem találkoztak egymással, ám most Ibizán ezt a problémát is orvosolták. Az egyik étteremben futottak össze, ahol számos szemtanú, köztük olyan prominens személyiségek előtt, mint Diddy (egykori nevén Puff Daddy, majd P. Diddy) és Paris Hilton, a Karib-tenger kalózai sztárja jól megcsapta Justin fiút, akinek még a testőre sem volt elég gyors ahhoz, hogy a húszéves srác feje ne tudjon összetalálkozni a színész öklével. Az erről készült videót ide kattintva nézheted meg, ez pedig már a pofon utózöngéje.

A szem- és fültanúk szerint a szomszédait tojással dobáló Justin egy “what’s up bitch” felkiáltást bírt csak kipréselni magából, majd gyorsan kivitték az étteremből. Ezután posztolt, majd ilyen gyorsan le is törölt egy fotót a fehérneműs Miranda Kerr-ről Twitterén egy koronás smiley kíséretében.

Micsoda dráma!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top