Sztárok

Rihannával csalta Beyoncét a férje – kitálalt a testvér

Eljött az igazság órája.

Kiderült, min szólalkozott össze nemrég Jay-Z és feleségének testvére, Solange Knowles. Mint ismeretes, az énekesnő és a rapper csúnyán összevesztek, aminek az lett a vége, hogy Solange kézzel-lábbal próbált kárt tenni a sógorában. Pechükre a lift kamerái az egész esetet rögzítették, a felvételek pedig kiszivárogtak – nyilván tök véletlenül.

Az érintettek ezt követően sokáig hallgattak, s nem akartak megszólalni az esettel kapcsolatban, mígnem Beyoncé megtörte a csendet, és elmesélte, mi volt a vita tárgya. Igen ám, de az énekesnő nem volt egészen őszinte – legalábbis ezt állítja a testvére.

A Daily Mail információi szerint Solange azért ugrott neki Jay-Z-nek, mert az megcsalta Beyoncét Rihannával. Bonyolult történet, tudjuk. “Solange már régóta tud Jay-Z és Rihanna románcáról, csakúgy, mint Beyoncé, aki a családi béke fenntartása érdekében szemet hunyt afölött, hogy a férje folyamatosan megcsalja, Solange viszont nem, ezért kötött bele Jay-Z-be” – nyilatkozta Solange Knowles egyik közeli barátja, aki úgy tudja, hogy Beyoncé mostanra öntudatra ébredt, és már a válópert fontolgatja.

Ha valaki esetleg nem emlékezne az ominózus incidensre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top