Sztárok

Rápirítottak Katalin hercegnére, mert keveset dolgozik

Egyre több kritika éri Katalin hercegnét, mert kevés közszereplést vállal. Az udvar azonnal lépett, teleírták a hercegné naptárát.

2013-ban II. Erzsébet 344, gyermekei közül Károly 442, Anna 432, András 262, Edward 258 alkalommal jelent meg a legkülönfélébb nyilvános eseményeken, fogadásokon, utazásokon, a királyi család többi tagja, Fülöp, Kamilla, Sophie, Gloucester, valamint Kent hercege és hercegnéje is 100-200 megjelenés között van.

Ezzel szemben Harry herceg 27, Vilmos 66, Katalin pedig 44 alkalommal teljesítette kötelezettségeit. A brit sajtó szerint ez nagyon kevés, és nem mentség az, hogy Katalinnak és Vilmosnak gyermeke született tavaly. “A királynő összes unokájának több munkát kell vállalnia, az emberek szeretik őket, kíváncsiak rájuk, találkozni akarnak velük, nem mellesleg az ország és a monarchia megítélésének árt, ha az a látszat, hogy a nyugdíjaskorban lévő Windsorok ötször annyit dolgoznak, mint a fiatalok” – írta éles hangú cikkében a The Times.

A Buckingham-palota valószínűleg egyetértett a kritikával, és azonnal lépett is, teleírta a fiatalabb generáció határidőnaplóját, a leglátványosabb programokat – a luxus főzőtanfolyamra járó – Katalin kapta. Szeptemberben például életében először férje nélkül tesz kétnapos hivatalos külföldi utat a királynő nevében, mégpedig Máltára, a szigetország függetlenségének 50 éves évfordulójára.

Rápirítottak Katalin hercegnére, mert keveset dolgozik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top