Sztárok

Cuki családi fotó Béres Alexandráról és kislányáról

Ki tudja, miért, de mostanában egyre több magyar híresség teszi le a voksát Olaszország mellett. Na jó, meg kell hagyni, tényleg csodaszép hely.

Csonka Andráshoz és Havas Henrikhez hasonlóan Béres Alexandra és családja is az olasz tengerparton pihente ki az elmúlt hónapok fáradalmait. “A barátainkkal és az ő gyermekeikkel vágtunk neki az útnak, egy hatórás autóút után pedig meg is érkeztünk Olaszországba, ahol öt csodálatos napot töltöttünk el. Egy tengerparthoz közeli hotelben szálltunk meg, s mivel az olaszok remekül főznek, mi pedig teljes ellátást kértünk, így nem kellett azzal foglalkoznunk, hol és mit együnk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Béres Alexandra. Az ismert és elismert fitneszedző kérdésemre azt is elmesélte, hogyan telt egy átlagos napjuk a nyaraláson.

Béres Alexandra a tengerparton mesélt kislányának (jobbra), és a barátaik egyik gyermekének
Béres Alexandra a tengerparton mesélt kislányának (jobbra), és a barátaik egyik gyermekének

“Reggelente lementünk a partra, majd finomakat ettünk, ebéd után pedig – a gyerekek miatt – tartottunk egy csendes pihenőt. Míg mi Pannával összebújva aludtunk, addig Krisztián (Szandi férje – a szerk.) és a másik család férfi tagja kapott néhány »szabad« órát” – nevetett. A Bibione városában töltött idő alatt persze rengeteg magyar turistával is összefutottak.

“Pont arról beszélgettünk a barátainkkal, hogy talán ez volt az első olyan alkalom, amikor senki sem zavart meg bennünket, amikor senki sem jött oda hozzám” – mosolygott a második gyermekével várandós Szandi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top