Sztárok

Elcsúfították Baronits Gábort – fotó

Hatalmas vágások borítják az arcát.

Filmet forgatott Baronits Gábor: a színész egy nem mindennapi felkérésre mondott igent. “Az egyik rendező barátom keresett meg, aki nemrég egy pályázat keretein belül elnyerte annak a lehetőségét, hogy készítsen egy rövid művészfilmet. Megkérdezte, hogy volna-e kedvem szerepelni a filmben, én pedig rögtön igent mondtam. Óriási kihívásként éltem meg, hogy eljátszhattam egy szenvedő beteg ember karakterét” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Baronits Gábor.

Hatalmas vágások borítják Baronits Gábor arcát - galéria

Beszélgetésünk közben azt is megtudtam, hogy egy kétszereplős filmről van szó, Gábor mellett egy gyönyörű lány – aki egyébként a múzsát alakítja – tűnik majd fel az elkészült alkotásban. “A film alatt Janus Pannonius egyik műve hallható, amit én szavalok el. A filmet egyébként augusztusra, az egyik irodalmi fesztiválra készítettük el, három napon keresztül, három különböző helyszínen forgattunk. Tizenkét órát dolgoztunk naponta, de megérte, a forgatás minden egyes percét rendkívül élveztem – mosolygott a Jóban Rosszban színésze, hozzátéve: nem ez volt az első filmszerepe. – Ez mindenképp egy speciális feladatot jelentett abból a szempontból, hogy egyetlen sor szövegem sem volt.”

Itt megnézheted a forgatáson készült képeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top