Sztárok

A nap videója: VV Alexa meztelenül osztja az észt

VV Alexa első videoklipjében kimaxolta a meztelenkedést.

A Való Világ 6. egykori játékosa néhány héttel ezelőtt büszkén mesélt nekünk új slágeréről (ezt ide kattintva olvashatjátok – higgyétek el, megéri), amely a Napfény címet kapta, és tulajdonképpen ugyanarról szól, mint bármelyik tinglitangli popdal: nyár, buli, szabadság és társaik. A valóságshow első kiesőjének közösségi oldalát böngészve újabb gyöngyszemre bukkantunk, mégpedig egy videoklipre, amely az említett nótához készült. A klipben a számos érdekes jelenet között a mi személyes kedvencünk az a néhány jelenet, ahol Alexa fekvő pozícióban, meztelenül rappel. S, bár tudjuk, hogy hétvége van, mi azért tettünk egy próbát, és felhívtuk VV Alexát, hogy meséljen nekünk a klipről.

Rengeteg ötletünk volt a klippel kapcsolatban, végül ezt tudtuk kihozni a dologból. Mi a csapattal megtettünk mindent annak érdekében, hogy színvonalas produkciót hozzunk létre” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Alexa. Telefonbeszélgetésünk közben azt is megtudtam, hogy a meztelenkedős jelenetek forgatása nem ment zökkenőmentesen. “Nagyon szégyenlős vagyok, ezért kicsit féltem a dologtól, de úgy voltam vele, hogy miért ne, a VV után már úgysem tudok olyat mutatni az embereknek, amit a műsor alatt ne láttak volna.” Hát így, kérem szépen. VV Alexát egyébként Rihanna buzdította arra (na nem személyesen), hogy ledobja a textilt. Egyébként meg nem ő az egyetlen olyan előadó – gondoljunk csak Britney Spearsre, Szabó Zsófira vagy mondjuk a Fresh lányokra –, aki lenge öltözetben forgatott klipet.

“Szerintem ez egy formabontó dolog a részemről, Magyarországon ugyanis – egészen idáig – nem volt olyan női előadó, aki rappel, közben pedig meztelenkedik.” Hadd gondolkodjak – nem, nekem sem jut eszembe senki, úgyhogy Alexának valóban igaza lehet abban, hogy új hagyományt teremtett. A meztelenkedésének egyetlen ember biztosan nem örül: a mélyen vallásos édesanyja. “Alapvetően tetszett neki a klip, csak a meztelen jelenetekkel nem volt kibékülve. Azt mondta, hogy az én életem, és végső soron azt csinálok, amit akarok.” Alexa úgy véli, hogy a Médiabomba (az első dala – a szerk.) és a Napfény össze sem hasonlítható, ő már látja magán a fejlődés jeleit. Na mondjuk annál a nótánál nem volt nehéz jobbat csinálni.

Szabó Zsófi sem volt szemérmes korábban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top