Sztárok

Kovács Erzsi megdöbbentő vagyont hagyott hátra

Az énekesnő hatalmas vagyont hagyott hátra halálával.

Kovács Erzsi áprilisban hunyt el, súlyos betegség után. A Blikk úgy tudja, óriási vagyont hagyott hátra halálával. Legalább 70 milliót érő villája mellett ingóságokból is hatalmas értéket gyűjtött össze.
“Sokszor kísértem el a bankba, amikor megkért a vagyonával kapcsolatos teendőkre Erzsi, akinek mindig nagyon fontos volt a szerető barátok mellett az anyagi biztonság” – emlékszik vissza a vele egy fedél élő Tillinger Attila, aki szoros kapcsolatot ápolt az énekesnővel.
“Erzsi házát 2007-ben a hatósági szakértő 68 millió forintra értékelte. A Mama hosszú évekkel ezelőtt rengeteg aranyat kapott férjétől, de ő maga is vásárolt drága ékszereket. Egyszer velem fényképeztette és mérette le: összesen 986 gramm 18 karátos arany ékszer volt a széfjében, amit a férje kérésére már halála előtt legalább fél évvel elvittek, csak pár darab maradt nála, amit viselt. 15-20 értékes festményt is összegyűjtött a Mama, van, amelyik 400 ezer forintot ért, de a többség ennél jóval nagyobb érték volt” – folytatja Tillinger Attila a visszaemlékezést, aki szerint Kovács Erzsi legalább 110 milliós vagyont ajándékozott szét halála előtt, és aki szoros viszonyuk ellenére nem tartott igényt az énekesnő vagyonára.

Kovács Erzsi megdöbbentő vagyont osztott hagyott hátra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top