Sztárok

Miley Cyrus új barátnője Palvin Barbara – galéria

Új örök barátság van születőben. Miley Cyrus megismerte Palvin Barbarát.

Ahogy a mondás tartja, az élet az egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Bár a Hercules című filmben csak egy egészen rövid jelenet jutott Palvin Barbarának, kárpótlásul a sors egy új baráttal ajándékozta meg. A premier után ugyanis megismerte Miley Cyrust, akivel egy szempillantás alatt lettek öribarik. A feltűnési viszketegségben szenvedő énekesnő Instagram-oldalán tette közzé a legújabb legjobb barinőjével közös fotókat, “újdonsült barátok” felirattal, és szemlátomást hamar egymásra hangolódtak.

“Szép éjszakát! Köszönöm Brett Ratner (a Herkules című film rendezője – a szerk.), jó volt látni téged, Aksel Hennie (a Herkules egyik szereplője – a szerk.), és örülök, hogy végre megismertelek Miley Cyrus” – olvasható Palvin Barbara közösségi oldalán szintén egy fotó kíséretében, amelyen a rendszerint lenge öltözetű énekesnő zongorázik vendégeinek.

Azt hiszem, erre mondják: This is the beginning of a beautiful friendship!

Győzike eddig minden nap más történettel állt elő kirúgása ügyében, bár azt még mindig tagadja, hogy bántotta volna a szerkesztőlányt. Közben teljesen kikészült, és kórházba került a történtek miatt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top