Sztárok

Nem akárki írt dalt Danics Dórának

Danics Dóra alig két hónappal ezelőtt jelentette meg első saját dalát – amelynek szövegét is ő maga írta –, de máris készül a második nóta.

Az X-Faktor első női győztese a minap egy igencsak sejtelmes kiírással megspékelt fotót töltött fel a közösségi oldalára. “Valami készül” – írta a bejegyzéséhez Dóra, aki az említett képen háttal pózol egy piros ruhában és egy csuklyás mellényben.

Fotó: Danics Dóra Facebook
Fotó: Danics Dóra Facebook-oldala

Persze rögtönk megkerestük Dórát, hiszen egyrészt tényleg kíváncsiak voltunk, mire készül, másrészt pedig nyilván szerettük volna, hogy a bejegyzése alatt kommentelő emberek is megnyugodjanak. “Épp egy nagyon izgalmas és különleges forgatáson vagyok, most készítjük a videoklipet a második saját dalomhoz. Egyelőre még nem szeretném az összes lapomat kiteríteni, de annyit elmondhatok, hogy a dalt édesanyám, Bach Szilvia jegyzi” – mesélte Dóra, hozzátéve: hamarosan bővebben is mesél majd a készülő produkcióról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top