Sztárok

Elhagyta az országot Csonka András

A magyar hírességek többsége már június elején, közepén túl volt a vakáción, nem úgy Csonka András, akinek – a színházi elfoglaltságai miatt – csak július tizenötödikén kezdődött el a nyári szünet.

“Július tizenharmadikán még színpadon álltam, akkor volt ugyanis az évad utolsó Mary Poppins előadása a Madách Színházban. Két nappal később már egy hajón élveztem a napsütést a barátaim társaságában. A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy egyhetes hajóútra fizettem be, az ilyen jellegű utakat azért szeretem, mert az ember összeköti a kellemest a hasznossal: napközben pihenés, napozás és gyönyörködés a tengerben, aztán amikor kiköt a hajó  belecsöppen egy teljesen új és egészen más kultúrába, és átérzi az adott városnak a lüktetését. A strandolás, a napsütés és a víz is fontos, de kell, hogy történjen valami, ami azt a bizonyos pluszt adja – legyen az akár kultúra, akár mondjuk szórakozás” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csonka András, aki Olaszország, Spanyolország és Franciaország bizonyos városainak kultúrájába nyert betekintést.

A színész-műsorvezető azt is elmesélte, hogy – bár még csupán néhány napja érkezett haza – pénteken ismét útra kel. Mint megtudtam, ezúttal az úti cél nem más, mint Prága városa. “Nyolc évvel ezelőtt az egyik itthoni szálloda kapott egy díjat, az átadó műsort pedig én vezettem le. Úgy egyeztünk meg, hogy egy prágai utat kapok fizetség gyanánt, eddig azonban valahogy sohasem úgy jött ki a lépés, így most volt alkalmam arra, hogy beváltsam a vouchert. Sohasem voltam még Prágában, ami azért zavar különösen, mert eddig bármelyik ismerősömet kérdeztem, mindenki azt mondta, hogy lélegzetelállítóan szép hely.” Na, ezt egyébként én magam is tanúsítom, tisztán él bennem a kép, amikor az egyik legjobb barátnőmmel karöltve, lebiggyesztett szájjal felszálltunk a hazafelé tartó buszra.

Visszatérve Andrásra: a következő színházi évadban az Operettszínházban, a Játékszínben, valamint a Madách Színházban láthatja őt a közönség. Mint mondja: ha úgy alakul, hogy szeptemberben nem fog új darabot próbálni, akkor megpróbálja magát belevetni az intenzív angol nyelvtanulásba.

Az utazásaim alkalmával mindig kiderül számomra, hogy mennyire felületesen ismerem az angol nyelvet. Többször nekifutottam már, aztán mindig abbamaradt a dolog, ez leginkább a lustaságomnak tudható be. Persze az is lehet, hogy mint már sokszor, úgy most sem lesz az egész intenzív tanulásból semmi, de akkor is szeretném felfrissíteni a tudásomat – például egy jó angoltanár segítségével.”

Gyúrós Józsi nem sokat változott Való Világ-os szereplése óta. Továbbra is a KSZ és a barátnője a legfontosabb számára. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top