Sztárok

Különleges visszatérésre készül Oláh Ibolya

Oláh Ibolya életében több változás is történt az utóbbi időben.

A Megasztár egykori felfedezettje egy évig volt a Karmapirin zenekar tagja, ám – mint az nemrég kiderült – nemrég befejezték a közös munkát. “Sem szakmailag, sem pedig emberileg nem egyeztek az elképzeléseink, így azt találtuk a legjobb döntésnek, ha búcsút intünk egymásnak. Én minden jót kívánok nekik a továbbiakban” – magyarázta Oláh Ibolya telefonbeszélgetésünk során. Tehát a Karmapirinnek vége (az új énekesnő egyébként a szintén megasztáros Szakos Andrea lett), ami egyben azt is jelenti, hogy Ibolya ismét egyedül zenél.

“Valójában nem arról van szó, hogy most akkor szólóban folytatom tovább, hiszen valamilyen szinten eddig is szólóban tevékenykedtem. Egyébként rengeteg tervem van a közeljövőre nézve, folyamatosan stúdiózom, ugyanis november közepén lesz egy önálló zenei estem, ami sokkal több lesz annál, mint hogy elénekelek jó néhány számot a színpadon. Abszolút interaktív lesz az egész, nemcsak ének lesz, hanem próza és még rengeteg dolog, de a többi legyen meglepetés!” – nevetett az énekesnő, aki egy nagylemezt is szeretne piacra dobni.

Kiegyensúlyozott párkapcsolatban él Oláh Ibolya

Ibolya azt is elárulta, mivel tölti az idejét, amikor épp nem stúdiózik. “Balaton, kis feltöltődés, aztán újra munka – a párommal sokat pihentünk, strandoltunk az utóbbi időben, most újra a munkáé a főszerep.” Ibolya korábban arról mesélt nekem, hogy bár még nem tudja, mikor, de szeretne külföldön is szerencsét próbálni. “Tanulom az angol nyelvet, szerintem sose rossz, ha az ember az anyanyelvén kívül beszél még valamilyen nyelvet. Azt gondolom, hogy még itt, Magyarországon van dolgom, még itt várnak rám feladatok – ez persze nem jelenti azt, hogy végleg búcsút intettem külföldnek, csupán arról van szó, hogy még korainak tartom a dolgot.”

Berki Krisztián arra vállalkozott, hogy eltünteti tetoválását. A lézeres kezelést azonban nem viselte túl jól. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top