Sztárok

Ha tudni akarod, ki a legjobb fej híresség, azonnal nézd meg ezt a videót

Mekkora esély van arra, hogy imádatod tárgya videoüzenetben köszönje meg a rajongásod? Valljuk be, nem sok. De csodák igenis léteznek!

Az pedig szinte kétségtelen, hogy Mattias hátralévő életét ebben a hitben éli majd le. Történt ugyanis, hogy a srác legjobb barátja és rajongásának tárgya, a Dokik című sorozat egyik főszereplője, Zach Braff egy taxiba ültek. A legjobb barát pedig felocsúdva az első sokkból, azonnal lecsapott a színészre, és megkérte, üzenjen legjobb barátjának. Mattias közösségi oldalán osztotta meg a videót írja a Huffington Post. “Négy éven át minden egyes nap néztem a Dokikat. A legjobb barátom egy kocsiba keveredett Zach Braff-fal, és ezt a videót kaptam tőle. Most látnotok kéne a vigyort az arcomon.”

“Helló, Mattias! Itt Zach Braff. Alig várom, hogy megismerjelek. Te vagy az oka annak, amit csinálok, amiért egész életemben dolgoztam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top