TV-sztárok

Buliszerkóra cserélte a rabruhát Legerszki Krisztina – galéria

Bár idén először nyárra sem áll le a forgatás Csillagkúton, a sorozat szereplői bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.

A TV2 sikersorozatának stábja már rendhagyóan, a stúdió udvarán búcsúztatja az évadot a nyári szünet beköszöntével. A Jóban Rosszban színészeire ráfér a lazítás, hiszen egy újabb, kemény munkával és izgalmakkal teli időszakot tudhatnak maguk mögött. Ez különösen igaz Legerszki Krisztára, aki az elmúlt időszakot a rácsok mögött töltötte. “Majdnem félévnyi börtönélet után jó úgy a stúdióban lenni, hogy nem szürke ruha és bakancs van rajtunk. Ahogy észrevettem, mindenki csajosan öltözött fel, színes ruhába. Ez bármennyire hihetetlen, de hatalmas feltöltődést jelent nekünk, akik ezeket a jeleneteket forgattuk. Most kiengedhetünk, bulizunk egy jót, és bevallom, a finn vodka a rácsok között is jól jött volna néha.”

Buliszerkóra cserélte a rabruhát Legerszki Krisztina- galéria

Azonban nem ő az egyetlen, aki húzós időszakot tudhat maga mögött. Végh Judit számára a nyár is folyamatos munkával telik, sorozatbeli kolléganőivel nemrég debütált egy közös színdarabban. “A stúdió udvarán rendezett bulik a legjobbak, hiszen itt mindig önfeledt hangulat kerekedik, köszönhetően a kedvenc fekete-fehér whiskey-nknek. Ránk fért a lazítás, hiszen húzós időszak volt ez mindnyájunknak. Sokakhoz hasonlóan nekem a nyáron sincs megállás, van munkám bőven ebben az időszakban is. A feszített tempó ellenére persze a pihenés sem maradhat el. Néhány nap múlva hármasban, a családdal megyünk a Balatonra, utána pedig Péterrel kettesben utazunk Olaszországba.

Megnézem
Összes kép (1)

Fésüs Nelly várandóssága idején is nagyon aktív életet él, és ezen akkor sem kíván változtatni, ha majd megszületik a pici. Már ki is tervelte, mi lesz az első közös programjuk. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top