Sztárok

Az Olsen ikrek menyasszonyi ruhával debütáltak

Mary-Kate és Ashley Olsen barátnőjüknek készítették életük első menyasszonyi ruháját. Döntsétek el ti, hogy remekmű készült-e vagy sem.

Az Olsen ikrek betörtek a menyasszonyiruha-piacra, legalábbis már biztosan maguk előtt látják a fényes jövőt az esküvői divat terén is. A barátnőjüknek, Molly Fishkinnek álmodták meg és keltették életre a fejükben már régóta formálódó menyasszonyi ruhát. 

Molly Fishkint is meglepetésként érte a felajánlás, amikor elújságolta régi barátnőinek, Mary-Kate-nek és Ashleynek az eljegyzése hírét. Az ikrek a 15 éves barátságra hivatkozva rögtön lecsaptak a ruhára, és közölték, hogy ők szeretnék megtervezni.

Az Olsen ikrek menyasszonyi ruhával debütáltak

A ruha egyszerre lett romantikus, bohém és királylányos. A gyönyörű csipkékkel telehintett anyag pedig légies könnyedséget kölcsönzött a menyasszonynak. Molly Fishkin a Vouge magazinnak nyilatkozott az Olsen ikrekről és a ruháról: “Könnyekig hatódtam – az ízlésük verhetetlen, és én tényleg teljesen rájuk mertem bízni magam. Mindig olyan megnyugtatóak voltak velem a tervezés alatt, és felejthetetlen élménnyé tették a ruha megszületését. Mindig hálás leszek nekik azért, amit tettek értem. Életem egyik legszebb élményét köszönhetem nekik.”

Az Olsen ikrek menyasszonyi ruhával debütáltak
Forrás: Vouge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top