Sztárok

VV Iza úgy ugrál, ahogy Krisztián fütyül

A plasztikáztatás után új divat hódít a VV6 játékosainak körében: a tetováltatás.

VV Teo a minap elmesélte nekünk, miért tetováltatott cirka tizenhárom sornyi idézetet a felsőtestének bal oldalára, most pedig VV Iza is hasonló sztorival rukkolt elő – a különbség csupán annyi, hogy ő – Coelho- és Oravecz Nóra-idézetek helyett – római számokat választott. “Alapból szerettem volna egy tetoválást, valami olyan dolgot akartam a csuklómra varratni, amihez sok emlék köt” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Iza, aki végül szívszerelme, VV Krisztián születési dátumát varratta magára. Ne kérdezzétek, mi sem értjük.

Számok és ízléses virágok díszítik a csuklóját
Számok és ízléses virágok díszítik a csuklóját

És ha esetleg szakítotok, akkor mi lesz?” – tettem fel hüledezve a kérdést. Hát, egy biztos: VV Iza nem fél. “Ha esetleg szétmegyünk, akkor sem fogom eltávolíttatni a tetoválást, számomra ez mindig egy szép emlék marad. Iza egyébként nemcsak új tetoválást, de új külsőt is villantott a minap: a wannabe szupermodell szőke lett. “Krisztiánnak nem tetszett az előző, világosbarna hajszínem, azt mondta, hogy szerinte a szőke sokkal jobban állna nekem. Mondom jó, próbáljuk ki, de az igazat megvallva nem igazán tetszem magamnak, ha belenézek a tükörbe. Ez nem én vagyok, arról nem beszélve, hogy se az anyukám, se a barátaim nem örültek a frizuraváltásomnak, anya teljesen le volt döbbenve, hogy mégis hogy tehettem ezt magammal.” Mi sem értjük…

VV Iza úgy ugrál, ahogy Krisztián akarja

Iza végezetül azt is elmondta nekem, hogy a szupermodell-karrier egyelőre még várat magára. “Szponzorál egy ruhamárka, ők le is fotóztak különböző szettekben, de ennyi. Divatbemutatókra nem járok, mert Krisztián nem szereti, ódzkodik ettől az egész modellvilágtól, én pedig ezt tiszteletben tartom. Néha eljárunk haknizni, utoljára három hete voltunk, de hogy mikor megyünk legközelebb, azt nem tudom” – zárta a beszélgetést Iza, aki úgy tűnik, mostanában mégsem lesz szupermodell.

A Való Világ 6 győztese merész lépésre szánta el magát, legnagyobb félelmével nézett szembe. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top