Sztárok

Apa lesz Bárdosi Sándor

Bárdosi Sándor felesége már a tizenkettedik hétben van.

Hamarosan apai örömök elé néz Bárdosi Sándor, akinek felesége, Ildikó már a tizenkettedik hétben van – írja a Blikk. “A barátnőmnél, az ötgyermekes Nóránál ültem, amikor kiderült, hogy állapotos vagyok. Megkérdezte, hogy nem akarok-e csinálni egy terhességi tesztet, mert szerinte kemény a hasam alul. Belementem, de úgy voltam vele, hogy úgysem vagyok az… Térültem-fordultam a konyhában, aztán egyszer csak elkezdett halványodni a másik vonalka is… Beszaladtam a magánrendelőbe, hogy megnézzék, biztos az vagyok-e. Kiderült, egy hónapos terhes vagyok” – mondta Bárdosi Sándor felesége, Ildikó.

“Pont azt mutattam meg a tanítványaimnak, hogy kell forgatni az újonnan beszerzett gumikést, eközben Ildi félrehúzódva a barátnőjével beszélgetett… Aztán megfogta a kezem, és bevitt a belső teremben lévő tatamira. Ott volt a közepén egy kiscipő. Egyből elsírtuk magunkat, mind a ketten. Nagyon jó pillanat volt” – mondta Bárdosi Sándor.

Apa lesz Bárdosi Sándor
Majkáéknál viszont nem akar összejönni a második baba. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top