Sztárok

Otthonában érte támadás Sandra Bullockot

Az éjszaka közepén tört rá zaklatója Sandra Bullockra.

Filmbe illő eseménynek volt a főszereplője az Oscar-díjas színésznő, aki ezúttal a valóságban élte át a hátborzongató jelenetet. Az éjszaka közepén riadt fel arra, hogy valaki betört az otthonába. A TMZ amerikai internetes portál megszerezte a rendőrségi jelentést, amely szerint a férfi már a színésznő hálószobaajtajában állt, amikor Bullock felébredt, sőt vélhetőleg órák óta a házban tartózkodott. Az álmából ébredő színésznő óriási lélekjelenléttel azonnal az ajtóhoz ugrott, kulcsra zárta, és hívta a 911-et.

A rendőrök percek alatt a házhoz értek, és letartóztatták a 39 éves Joshua Corbettet, akinél találtak egy füzetet a színésznő fotóival és saját kezűleg írt jegyzeteivel. “Örökké a szívemben éltek, te és Louie, a fiam. Törvény szerint a feleségem vagy, Isten törvénye szerint te hozzám tartozol, én pedig hozzád” – állt a férfi jegyzetében. A portál értesülései szerint a Corbettnél elrendelt házkutatás során több, illegálisan tartott lőfegyvert is találtak. A betöréshez azonban szerencsére egyet sem vitt magával az őrült zaklató, aki miután elfogták, az üvöltötte: “Sandy, bocsáss meg, kérlek, ne tegyél feljelentést.”

Sandra Bullock otthona, ahova betört a zaklató
Sandra Bullock otthona, ahova betört a zaklató
 
Kállay-Saunders András barátjának gyilkosát is őrizetbe vették. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top