Sztárok

Törölte botrányt okozó Twitter-üzenetét Rihanna

Nem először foglal állást az izrael–palesztin konfliktusban Rihanna, aki törölte ugyan Twitteren közzétett posztját, pechére azonban létezik a számítógépek billentyűzetén egy printscreen gomb.

Szinte az összes külföldi hírportál még azelőtt lementette Rihanna Twitter-posztját, mielőtt az énekesnőre rászólt volna a menedzsment, hogy ezt azért mégsem kéne. A néhány napja még a foci-vb döntőjén melltartót villantó énekesnő ugyanis kedd reggel, 9:14 órakor az izraeli–palesztin konfliktus kapcsán tette közzé véleményét közösségi oldalán: a #FreePalestine felirat 8 percig volt olvasható közösségi oldalán, majd gyorsan törölte – írja a TMZ, az Eonline, a VOX, a Daily News és még sokan mások.

Törölte botrányt okozó Twitter üzenetét Rihanna

A Daily Mailnek egy neve elhallgatását kérő informátor azonban úgy nyilatkozott, nem a barbadosi énekesnő posztolt az oldalára, állítólag ő is csak később értesült arról, mi olvasható a falán. Azonban nem ő az egyetlen híresség, aki botrányba keveredett. Az NBA-sztár, Dwight Howard három nappal az énekesnő előtt tette közzé ugyanezt a feliratot privát oldalán, majd eltávolította és elnézést kért, Rihannával ellentétben, akinek most már egy másik kiírása olvasható: “Imádkozzunk a békéért és azért, hogy az izraeli–palesztin konfliktus mihamarabb megoldódjon! Szerintetek van remény?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top