Sztárok

Bejött a műsorvezetés Osvárt Andreának

Osvárt Andrea nemrég új szerepben mutatkozott be a magyar királyi tévén.

A Révfülöpről jelentkező, Balatoni nyár című reggeli ébresztő adásait visszanézve nem tudunk mást mondani, mint azt, hogy a főállásban színésznőként tevékenykedő Andrea műsorvezetőként is remekül megállja a helyét. A Megdönteni Hajnal Tímeát című film főszereplője kérdésünkre elárulta, hogy a műsorvezetés egyelőre még szokatlan terep számára.

Ezen a területen még nem szereztem túl sok rutint, de nem baj, elvégre gyakorlatban tanulja meg az ember igazán a dolgokat. A Balatoni nyár forgatásait nagyon élveztem, annak ellenére is, hogy minden reggel hajnali öt órakor csörgött a vekker” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Osvárt Andrea. A színésznő hamarosan ismét új szerepben mutatja meg magát, ő lesz ugyanis a Magyarország Szépe című szépségverseny női műsorvezetője.

Ettől félt Osvárt Andrea

Andreától kicsit sem áll távol a szépségipar, egy ideig manökenként kereste a kenyerét – szépségversenyen viszont sohasem indult. “Nem volt hozzá bátorságom, talán féltem a kudarctól. A minap meglátogattam a döntős lányokat, akik tanácsot kértem tőlem, de azt gondolom, hogy minden ember más, nincs két ugyanolyan élethelyzet, ezért – például ilyen esetben – nehéz okosat mondani. Én arra próbáltam meg felhívni a figyelmüket, hogy ez egy olyan közeg, ahol nem minden olyan, mint amilyennek mondják, mint amilyennek látszik. Nemcsak testileg, de lelkileg, mentálisan is fel kell készülniük – például a furkálódásokra, a féltékenykedésekre” – mosolygott.

Andrea azt is elmondta, hogy a nyár hátralévő részét főként munkával tölti. “A nyaraláson már túl vagyok, két hetet töltöttem el Ibizán, ahol kipihentem az elmúlt hónapok fáradalmait. A nyár folyamán még elutazom Olaszországba két filmfesztiválra, illetve a Sziget Fesztiválra is kilátogatok majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top