Sztárok

Kezd visszatérni Szabó Zsófi életkedve

Együtt dolgozza fel a gyászt a sorozatsztár és az édesanyja.

A 83 éves korában elhunyt Szabó Gyula áprilisi elvesztése után lassan helyrerázódnak a hétköznapok a Szabó családban. A Jóban Rosszban színésznője egy ideig mindenkit kizárt az életéből, egyedül akart gyászolni, idővel azonban megnyílt, lassacskán visszanyeri életkedvét. A tragédia pedig még inkább összehozta az egyébként is összetartó családot – írja a Blikk.

Szabó Gyula éveken át tartó betegeskedése miatt felesége, Pálma asszony szintén a lakáshoz volt kötve. Amióta a nemzet színésze nem lehet közöttük, több időt tud a lányával tölteni, akivel egyre gyakrabban mozdulnak ki otthonról. Közös ebédekre járnak, sőt Zsófi még a sportolásra is rávette édesanyját. “Most kezd számomra kinyílni a világ. Amíg a férjem élt, mellette voltam, szüksége volt rám, természetes volt, hogy vele vagyok. Mostanában viszont újra elkezdtem társasági életet élni, és ebben Zsófi nagyon sokat segít” – árulta el Pálma asszony.

Nézd meg a Szabó Zsófiról készült képgalériát!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top