Sztárok

VV Viki Istenes miatt váltott szőkére – fotó

A nők állítólag akkor változtatnak hajszínt, amikor párkapcsolati krízis van az életükben – a többség, de nem mindenki.

VV Viki például nem, épp ellenkezőleg. “Nagyon tetszik Istenes Bence, és gondoltam, hogyha szőke leszek, akkor talán észreveszi, hogy én is az RTL Klubnál dolgozom – ez egyelőre még nem történt meg, de türelmesen várok. Egyébként rájöttem, hogy mi a hiba, lehet, hogy írnom kellene egy dalt” – mondta VV Viki, aki természetesen csak viccelt, biztos humorrépát reggelizett. A VV6 harmadik helyezettje nemcsak a külsején alakíttatott, de komoly életmódváltásba is kezdett. “Van egy személyi edzőm, Lívia, aki nagyon kedvesen felajánlotta a segítségét, speedfitness edzéseket nyomunk. Mellette ritkán, de eljárok futni, és az étrendemre is odafigyelek.

Viki szőke lett, és életmódváltásba kezdett
Viki szőke lett, és életmódváltásba kezdett

Helyes, helyes, kell is az energia, ha az ember lánya olyan nagy volumenű produkcióban dolgozik, mint az X-Faktor. “Rengeteg munka van, de ritka jó fejek a kollégáim. Nagyon sokat kell még tanulnom, egyelőre én vagyok a leggyengébb láncszem, apróbb feladatokat végzek el.” A munka, az edzések és az egyéb elfoglaltságai miatt nyaralni sem lesz ideje, pedig szívesen ment volna VV Aurelióval Ibizára. “Nyaralás nincs tervben, azt sajnos Aurelio nyerte, ezúton is jó utat kívánok neki és kedvesének, VV Zsófinak. Nagyon sajnálom egyébként, hogy Aurelio végül nem engem választott, pláne így, hogy megnyerte a játékot, de próbálom magam túltenni a sokkon” – nevetett a VV Zsolttal összegabalyodó lány.

VV Zsófihoz hasonlóan Viki is az aranyköpések nagymestere, galériánkat végiglapozva megtudhatod, mit gondol az ódáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top