Sztárok

Nagy dobásra készül Tolvai Reni

Míg egyes tehetségkutatósoknak alig-alig akadnak felkérései, addig a Megasztár 5. győztesének, Tolvai Reninek tömve a naptára fellépésekkel.

Azt mondja, több koncertet aligha tudna bevállalni, szinte nincs olyan nap, hogy ne az ország valamely pontján koncertezne. Úgy tűnik, mégsem mindenkit ér el a tehetségkutatós “átok”, kvázi, hogy eltűnik a süllyesztőben.

Nincs okom panaszra, szerencsére rengeteg megkeresésem van, próbálok mindnek eleget tenni. Az idei nyár ebből a szempontból különösen fontos számomra, augusztus 23-án egy olyan oldalamat mutatom meg a rajongóimnak, amelyet ez idáig még nem láthattak. A zenekarommal és a Miss Orchestra Sinfonicával kiegészülve egy exkluzív, másfél órás műsort fogunk előadni a Velencei-tó északi strandjánál” – mesélte nekünk Tolvai ReniA stílusosan villantó énekesnő azt is elárulta, hogy gőzerővel készíti a nagylemezét, ezért – a korábbi terveivel ellentétben – mégsem utazik szeptemberben az Egyesült Államokba.

Az album miatt kicsit csúszik az utazásom időpontja, de folyamatosan tartom a kapcsolatot a kinti szakemberekkel, beszélünk, ötletelünk” – mondta. Az Eurovízióra készülő Reninek a sok munka miatt pihenni sem nagyon lesz ideje, mindössze egy szabad hete lesz egész nyáron. “A páromnak, Andrisnak (Kállay-Saunders András – a szerk.) is rengeteg fellépése van, így örülök, hogy egyáltalán össze tudtuk hozni a közös nyaralást. Egy hetet fogunk eltölteni Kréta szigetén, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vágyom már egy kis lazításra.”

Nagy dobásra készül Tolvai Reni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top