Sztárok

Bódi Sylvi a földi paradicsomban élvezi a luxusmentes életet – fotó

Az egykori luxushoz szokott playmate saját bevallása szerint egy nagyon távoli szigeten élvezi az egyszerűséget.

Sylvinek nem akármilyen hobbija van, imád szörfözni. Hogy a hullámlovaglás élvezetét a legmagasabb szintre emelje, olyan helyekre is elmegy, amelyekről egy átlagember még talán sosem hallott. Most éppen az Indonéziához tartozó Mentawai-szigeteken talált rá a lelki békéjére, miután összeugrott Dukai Reginával.

“Jelentem bevettük a szigetet. :))) Ez a hely maga a földi Paradicsom… Az élet le van lassulva, senkit nem érdekel hogy hány óra van, hiszen nincs hova sietni. Nincsennek autók, csak csónakok. Az internet nagyon gyengén működik hál’Istennek!” – kezdte a beszámolóját Sylvi, akinek annyi kraft szerencsére volt a mobiljában, hogy ez a poszt azért kifusson. “Az emberek kedvesek és vidámak, nem ismerik azokat a fogalmakat, hogy irigység, rosszindulat, stressz stb. Béke, nyugalom és szeretet van. Nincs luxus, csak a puritán gyönyörű természet. Egyszerű élet, de szeretlek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top