Sztárok

Péterfi Judit, a Hír24 műsorvezetője világsztárokkal barátkozott

Péterfi Judit éveken keresztül a Fókuszban dolgozott riporterként, most pedig a Story4 csatorna napi híradójának oszlopos tagja. Judit gyerekkorától sportol. Úszott és kézilabdázott az iskolában, de a foci is nagy szerelme.

“Talán emiatt ragaszkodtam mindig a sportos hírek forgatásához. A munkám során komoly sportolókkal forgattam. Amikor itt volt a Manchester, akkor David Beckhammel, de Madridban a Real Madrid sztárjaival is találkozhattam. Fotókat nem készítettünk velük, mert azt gondoltam, egy újságírónak más a dolga, és én nem akartam rajongói szerepkörbe bújni, de valahol azért jó lett volna, az emlékezés miatt” – mesélte a Hír24 híradósa, aki a Forma–1 pilótáival is forgatott már. “A legközelebb Michael Schumacherhez kerültem, akivel egy hetet tölthettem Olaszországban a Ferrari központjában. Elvitt egy Ferrarival autózni, vacsoráztunk, focizott, főzött, és sokat beszélgettünk. Bevallom, én bizony nagyon nem szerettem őt, a képernyőn keresztül valami miatt rossz véleményem alakult ki róla. Nagyképűnek tartottam, rátartinak, lenézőnek. De nagyon kellemesen csalódtam benne, boldog voltam, hogy megismerhettem. Egy kedves, szerethető ember, aki felvett egy pózt, és érthető okokból nem túl közlékeny elsőre az idegenekkel. De a tehetsége és az embersége megmutatkozott. Igazi tragédia, ami vele történt – folytatta Judit, aki találkozott még Raffael Nadallal, Roger Federerrel is.

Péterfi Judit, a Hír24 műsorvezetője világsztárokkal barátkozott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top