Sztárok

Így imádja Dundikát Majka

Majka elismerte, néha hiányzik neki a korábbi csajozós, bulizós élete, de sokkal erősebb ennél a párja és gyereke iránti rajongása.

Majka a Volt Fesztivál koncertjét megelőző napon reggel hatig bulizott, ami saját bevallása szerint is nagy butaság volt, mert a koncert előtt el sem tudta képzelni, hogyan fogja végigcsinálni a saját buliját, vallotta be a Blikknek. Azt is hozzátette, hogy ez egy kivételes alkalom volt, hiszen számára a fesztiválozás általában a színpad mögött készülést jelenti. A rapper elmondta, hogy bár lámpaláza nincsen, van benne egy egészséges drukk a fellépés előtt, amitől viszont jobb is szokott lenni a fellépés. Igaz, ezúttal a bulizás utáni másnaposság miatt nagyjából az életben maradásra kellett fordítania az energiáit.

Mi abból élünk, hogy szeretnek minket a lányok. Nem lehet nagyon virgonckodnom, de azért közvetlennek kell lennem a rajongókkal” – ismerte el Majka. Néha hiányzik neki a korábbi életmód, a bulik, a csajozás, ahogy ő mondja, a “pernahajderkedés”, de mérlegre téve, hogy az akkori vagy a mostani életmódját szereti-e a jobban, minden alkalommal a mostani nyer, a hiányt pedig nem érzi zavarónak. “Több mint négy éve vagyunk együtt, és a mai napig, ha ránézek, akkor tigris vagyok. Én még így soha nem voltam nővel” – ismerte el érzéseit Dundika kapcsán, hozzátéve, hogy a gyereke iránt érzett szeretet pedig olyan erős érzés, amit semmilyen “pernahajder” élet nem lenne képes legyőzni.

Majkának hiányzik a korábbi élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top