Sztárok

Zimány Linda rózsaszín póthajat villantott – fotó

Dukai Regina, Lilu és sok más híresség után Zimány Linda is úgy döntött, hogy megbolondítja pár színes tinccsel a frizuráját.

Nekem sem a (színes) póthajjal, sem pedig a hajszínező krétával nincs bajom, sőt azt gondolom, hogy van, akinek kifejezetten jól áll, viszont egy dolog biztos: én soha, semmilyen körülmények között nem próbálnám ki. Nem gyávaságból, hanem szimplán azért, mert nagyon távol áll a stílusomtól, arról nem beszélve, hogy nem is áll jól. Tizenhét évesen volt egy kattanásom, befestettem a hajamat szőkére (de olyan igazi platinaszőkére), amit aztán nem kicsit bántam meg.

Fotó: Zimány Linda Facebook
Forrás: Zimány Linda Facebook-oldala

Na, ez mondjuk szerencsére kicsit sem veszélyezteti Zimányt, ő ugyanis “csak” műpóthajtincseket rakatott fel magának – méghozzá pinket. We are young and wild and free és végre itt a fesztivál szezon!!! Ezért ma Kriszta festett nekem pár dögös pink póthajtincset,hogy legyen fesztivál séróm. Így nem a saját hajam kellett színezgetni és ha megunom kiszedhetjük vagy lehet akár más színű is” – írta a közösségi oldalára feltöltött fényképéhez a telfiző Zimány. Még hogy régen minden jobb volt… szegény mamámnak esélye sem volt azon gondolkodni, hogy sárga vagy kék legyen a műhaja, mondjuk nem is járt fesztiválozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top