Sztárok

Újabb elismerésben részesült Király Viktor

Alig két hete még a Cometen vette át a legjobb férfi előadónak járó gömböt, most pedig újabb elismerésnek örülhet Király Viktor. A népszerű énekest ismét a zenecsatorna díjazta, első lett ugyanis a VIVA Chart Show slágerlistáján, ahol olyan nemzetközi sztárokat utasított maga mögé, mint Avicii, Pharell Williams vagy Katy Perry.

A megújult VIVA Chart Show-ban, ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el, kis szobrocskát kap teljesítményéért a csatornától, Király Viktor az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült, és átvehette az Arany Triangulumot.

“Nagyon örülök a VIVA Chart győzelemnek, ez azt jelenti, hogy szeretnek a rajongóim, ami rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés volt átvenni a Comet gömböt is, óriási dolog számomra, hogy munkám gyümölcse megérett, hiszen már negyedszer vagyok jelölt, és idén sikerült először nyerni. Én írom a saját dalaimat, és bevallom, még mindig nagy mersz kell, hogy megmutassam őket másnak – ebben is segítenek ezek az elismerések.”

Újabb elismerésben részesült Király Viktor

Bár Viktor hangszálgyulladás miatt kénytelen kisebb kényszerpihenőt tartani, addig is jövőbeni terveit szövögeti. “Szeretnék a közeljövőben új nagylemezt készíteni, alig várom, hogy végre hallhassák a rajongók az új dalaimat. Nyáron sok fellépésem lesz, illetve tervben van egy nagy koncert, és év végéig kijön két új videoklip is.”

Radics Gigi családját nagy veszteség érte. Részeltek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top