Sztárok

Gyászol Pataky Attila

Egy hónappal ezelőtt szenvedett combnyaktörést Pataky Attila idős édesanyja, akinek már nem volt elég erős a szervezete, hogy felgyógyuljon a betegségből – írja a Blikk.

Kedd délután, hatvanharmadik születésnapja előtt egy nappal kapta a szomorú hívást az Edda frontembere abból a kórházból, ahol kilencvenegy éves édesanyját ápolták. A Blikknek megtörten nyilatkozott. “Nem tudom… Nagyon nehéz… Azt hiszem… Pontosan úgy fáj, mint bárki másnak, aki érző ember, és szereti az édesanyját” – mondta elcsukló hangon.

Végig szeretett anyukája mellett volt. “Az édesanyámnak most kellett elmennie, mi pedig egészen a földi út legvégéig kísértük őt. Testben már nincs köztünk, de a szívünkben és a lelkünkben mindörökre együtt maradunk”   tette hozzá az énekes, aki tragédiája ellenére tegnap Gyergyóújfalun lépett fel zenekarával és elhunyt édesanyjának ajánlotta a koncertet.

Pataky Attila születésnapja előtt egy nappal hunyt el édesanyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top